به گزارش «سرویس دام، طیور و آبزیان» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ به نقل از رادیو صنعت طیور ایران؛ محققین آمریکایی دریافتهاند که ارتباطی منطقی فی مابین عمل در مزارع رویش طیور و اتفاق افتاد سرطان در آدم وجود دارااست . به لحاظ میرسد تا محققین در حالا یافتن ارتباطی منطقی در بین وقوع افتاد برخی از انواع سرطان و کار در مزارع رشد طیور مییابند .
گروهی از محققین آمریکایی دریافتهاند، بعضا از گونه های ویروسهایی که علامتها شبه سرطان را در پرنده ها ساخت میکنند، توانایی آن را داراهستند تا در حالت آزمایشگاهی، پریماتها را هم آلوده و کثیف نمایند . عوارضی که اتفاق افتاد آن ها تحت شرایط محیطی و طبیعی، به برهان عدم وجود شواهد همهگیرشناسی، هنوز به ثابت نرسیده میباشد .
این مطالعات پس از آن آغاز شده می باشد که درصد رخداد و شیوع بعضا از انواع سرطانها و بیماریها مثل سرطان ریه در میان تولیدکنندگان و فعالین شاغل در مزارع پرورش طیور و زنجیرههای ساخت دارای ربط با آن در ایالات متحده، بیش از اندازه ارگانیک تشخیص داده شد .
در این در میان دانشمندان، نقش حضور مواد شیمیایی و محرکهای گوناگون در این محیطهای تولیدی را در اتفاق افتاد چنین بیماریهایی موءثر می دانند .
محققین این مطالعه، بیش از ۳۰ .۰۰۰ مرکز و زنجیره تولید تولید ها طیور را مسئله محاسبه قرار دادند و دادههای به دست آمده را با استفاده از رگرسيون لجستيک و رگرسيون كوک مسئله سنجش قرار دادند .
در نهایت، نتایج به دست آمده در این مطالعه، شواهدی تکاملی (اپیدمیولوژیک) را مبنی بر ارتباط غیرمستقیم فعالیت شغلی خاطره گردیده با رخداد سرطان در آدم مهیا مینماید .
نیازهای
تأسیساتی یک واحد رشد کبک
باتوجه به نوع و سیستم پرورش، یک مزرعه رویش کبک میبایستی دارای قسمتهای ذیل باشد (بند 4 ویژه واحدهایی میباشد که کبک مولد بهمنظور ایجاد جوجه یکروزه پرورش می دهند .
1-سالنهای
پرورش
2-انباردان
3-انبار
تجهیزات
4-ساختمان
جوجهکشی
5-اتاق
کار
6-ساختمان
سرایدار یا اتاق کارگران
سالنهای
رشد کبک
تالار پرورش میتواند از مدل باز یا این که بسته باشد . بهطور کلی ارتفاع سالنها باتوجه به سرمایه و اهداف پرورشدهنده میتواند در میان 60 تا 100 متر باشد . ارتفاع کمتر از 60 متر ایراد خاصی ندارد ولی طول بیش از 100 متر به عامل مسائلی که در خصوص تهویه و یا گرم کردن سالن و مدیر تغذیه گله کبکها ساخت می نماید معمولاً توصیه نمیشود .
سالنهای گشوده عموماً پنجرهدار و در بخش ها گرمسیر پردهدار می باشند . در سالنهای پنجرهدار عموماً دیوار طولی سالن، پنجرههایی داراست که منجر ورود نوروروشنایی خورشید و هوا به باطن سالن میشود . میزان این پنجرهها بهطور متوسط 5درصد مرحله تالار است (بدین مضمون که در حالتی که سالنی به مساحت 600 مترمربع داشته باشیم مساحت کل پنجرههای سالن میبایستی دو برابر این میزان باشد . از میزان ذکر شده 3/4 در ارتفاع سالن به سمت جنوب و 1/4 در طول دیوار شمالی تعبیه می شود . عرض سالن بهطور معمول 12 متر و در بخش ها گرمسیری 10 متر در لحاظ گرفته میشود . در بخشها معتدل و سردسیر عرض سالن، فاقد پنجره اما در بخش ها گرمسیر پهنا تالار به سمت اخذ باد قرارگرفته و نصیب عمدهای از آن گشوده هست ولی با توری محکم پوشیده شده است تا در مواقع وم پرده برزنتی آن کنار رفته و باد ملایم به داخل تالار نفوذ و موجب تهویه گردد .
سالنهای فارغ از پنجره عموماً به سالنهای امروزی مدرن گفته می گردد . دیوارها و سقف این سالنها بهگونهای مطلوب عایقکاری شدهاند و همان طوری که از نام آنان پیداست فاقد هرگونه پنجره میباشند . نوروروشنایی زمینه نیاز کبکها توسط لامپها تامین و رطوبت وحرارت و تهویه، توسط حسگرهای خود کار در دست گرفتن میگردد . در این سالنها میتوان با گنجایش بالا، پرورش کبک را محقق نمود .
ارتفاع سالنهای پرورش کبک 2/5 متر و در بخشها گرمسیری بیشتر از این مقدار می باشد . کف تالار رویش میبایستی بتنی، دارای شیب و فاضلاب مناسب بوده و در خروجی فاضلابها امکان ورود حیوانها موذی و شکار کننده از دربین برود . سالنهای پرورش ویژه کبکهای مولد دو قسمت بخش اعظم داراهستند . نصیب مسقف و غیرمسقف . فضای غیرمسقف که مثل حیاط در طول ضلع جنوبی قرار دارد دارای اسکلتی فی و از کلیه طرف با توری پوشیده شده هست . کبکها قابلیت و امکان ورود به این فضا را داشته و در آن پرواز و رفت وآمد میکنند، آشیانه تخمگذاری در باطن تالار مسقف قرار داشته و دستکم روزی دو توشه تخمها جمعآوری می شوند .
درباره این سایت