خاصیت
و مضرات دل و قلوه گوسفندی خواص
دل گوسفند قلب گوسفند که اصطلاحا به آن دل می گویند برای تقویت قلب اثرگذار میباشد . این بخش از بدن گوسفند گوشت خالص می باشد . در طب سنتی دل گوسفند مزاجی گرم و کم آب دارااست که دارای حرارت و انرژی زیادی هم میباشد .
میل کردن قلب گوسفند به اشخاص سرد مزاج توصیه می شود زیرا ضعف قوا را از بین می برد . برای طبخ دل باید توجه کرد که به تکه های کوچک تقسیم شود چون یه خرده هضم آن برای معده های ضعیف سخت میباشد .
می بضاعت تکه های کوچک قلب را به یار فلفل، نمک،زیره و آبلیمو پخت و یا کباب کرد . چربی های بدور قلب را نیز به آن بیفزایید زیرا آن را خوشمزه تر خواهد کرد . قلب طیوران و قلب بره طعم مضاعف خوبی دارااست . پس از میل کردن قلب می توانید با تناول کردن کمی مربای زنجبیل هضم آن را آسان خیس نمایید .
دل گوسفند تقویت کننده و آهسته کننده قلب بوده و برای رفع شبکههایاجتماعی کوری هم مفید است .
خاصیت
و مضرات دل و قلوه گوسفندی خواص
قلوه گوسفند قلوه گوسفند از خوشمزه ترین بخش های آن میباشد که در طب سنتی طبع آن را معتدل و کمی کم آب می دانند . قلوه نیز همچون دل دیرهضم است و اشخاص با معده ضعیف خوب تر هست قلوه نخورند . خوردن قلوه به افراد سرد مزاج نیز سفارش نمی شود .
از مضرات قلوه می توانایی به ایجاد خون ناصالح اشاره کرد . قلوه را می بایست پرسرعت پخت چون زود فاسد می شود . برای پختن یا این که کباب کردن قلوه خوبتر است به آن موادی همچون روغن کنجد، سرکه، نمک، فلفل، دارچین بیش تر کرد .
از خاصیت قلوه می توان به تقویت کمر و قابل انعطاف کننده رگ ها اشاره کرد . خوب تر هست در خوردن دل و قلوه زیاده روی نکنید زیرا خوردن آن صرفا به مقدار ناچیز و برای مصارف درمانی پیشنهاد می شود . در آئین اسلام نیز میل کردن دل و قلوه گوسفند مکروه دانسته می شود .
درباره این سایت