خاصیت 
و مضرات دل و قلوه گوسفندی خواص 
دل گوسفند قلب گوسفند که اصطلاحا به آن دل می گویند برای تقویت قلب اثرگذار می‌باشد . این بخش از بدن گوسفند گوشت خالص می باشد . در طب سنتی دل گوسفند مزاجی گرم و کم آب دارااست که دارای حرارت و انرژی زیادی هم میباشد . 

میل کردن قلب گوسفند به اشخاص سرد مزاج توصیه می شود زیرا ضعف قوا را از بین می برد . برای طبخ دل باید توجه کرد که به تکه های کوچک تقسیم شود چون یه خرده هضم آن برای معده های ضعیف سخت میباشد . 

می بضاعت تکه های کوچک قلب را به یار فلفل، نمک،زیره و آبلیمو پخت و یا کباب کرد . چربی های بدور قلب را نیز به آن بیفزایید زیرا آن را خوشمزه تر خواهد کرد . قلب طیوران و قلب بره طعم مضاعف خوبی دارااست . پس از میل کردن قلب می توانید با تناول کردن کمی مربای زنجبیل هضم آن را آسان خیس نمایید . 

دل گوسفند تقویت کننده و آهسته کننده قلب بوده و برای رفع شبکه‌های‌اجتماعی کوری هم مفید است . 

خاصیت 
و مضرات دل و قلوه گوسفندی خواص 
قلوه گوسفند قلوه گوسفند از خوشمزه ترین بخش های آن می‌باشد که در طب سنتی طبع آن را معتدل و کمی کم آب می دانند . قلوه نیز همچون دل دیرهضم است و اشخاص با معده ضعیف خوب تر هست قلوه نخورند . خوردن قلوه به افراد سرد مزاج نیز سفارش نمی شود . 

از مضرات قلوه می توانایی به ایجاد خون ناصالح اشاره کرد . قلوه را می بایست پرسرعت پخت چون زود فاسد می شود . برای پختن یا این که کباب کردن قلوه خوبتر است به آن موادی همچون روغن کنجد، سرکه، نمک، فلفل، دارچین بیش تر کرد . 

از خاصیت قلوه می توان به تقویت کمر و قابل انعطاف کننده رگ ها اشاره کرد . خوب تر هست در خوردن دل و قلوه زیاده روی نکنید زیرا خوردن آن صرفا به مقدار ناچیز و برای مصارف درمانی پیشنهاد می شود . در آئین اسلام نیز میل کردن دل و قلوه گوسفند مکروه دانسته می شود . 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عارف حنائی تفریحستان طبيعت گردشگري سه سوته خرید کن تحویل بگیر lira کف سابی و نماشویی09122180224 مرجع سخت افزار طراحی سایت آموزش کسب وکار اینترنتی