۶ 

نیاز مهم در محل رویش مرغ گوشتی یک عدد از مهم ترین ساختار صنعت مرغ گوشتی رعایت بهداشت و امنیت زیستی می باشد . رعایت کردن بهداشت در مرغداری اولی گام برای جلوگیری از بیماری هاست که حتمی می باشد . 


۱- 

تنظیم آبخوری برای مرغ های گوشتی آبخوری می بایست دربین دو دانخوری باشد و فضله آن‌ها بایستی ۱ .۵ باشد . 


شلنگ های آب را از گونه شفاف تنظیم کنید که بتوان به موقع رسوب زدایی کرد . 


آبخوری ها روزی ۳ توشه شستشو و تعویض شود . 


حرارت آب دست کم ۲۵ درجه باشد . 


بهترین دسته آبخوری ها پساتنک ها میباشند در‌صورتی‌که تهیه آن نقص‌ هست از آبخوری های دیگر استفاده نمائید . 


تعداد آب و دان می بایست طوری باشد که مرغ ها در جایی عده نشوند و بطور یکسان بتوانند خوراک بخورند . 

آسیاب میکسر

برای دوری از کاهش کیفیت آب و خودداری بیماری ها، آبخوری ها را هر ۴ ساعت یکبار تعویض شوند . 


۲- 

تنظیم دانخوری برای مرغ های گوشتی بگذارید ظرف دان خالی شود و بعد از آن مجددا دانه ریزی فرمائید . زیرا جوجه ها علاقه ای زیادی به دانه های درشت دارند و در صورتیکه پی در پی غذا ریخته شود ته آرد شده غذا را نمی خورند و این امر سبب بروز خلل ها اسکلتی و غیره میگردد . خوبتر میباشد قبل ریختن طعام حدود ۱۵ دقیقه به جوجه ها گرسنگی بخشید . 


روزی ۴ توشه به مرغ ها خوراک داده شود . غذای مصرفی روزمره مرغ به حرارت محیط، اندازه تولید، سن، وزن بدن، انرژی طعام و مواد مغذی آن بستگی داراست . 


۳- 

تغدیه مرغ های گوشتی می توانید از سویا، تخم پنبه، پودر ماهی، ذرت، گندم، برنج، کنجاله کنجد، بادام زمینی و غیره…برای غذای جوجه مرغ ها استفاده فرمائید . 


رئیس مطلوب و طرز تغذیه مطلوب مرغ های گوشتی نقش بسیاری در وزن گیری و یکسان بودن گله داراست . که تعداد مرگ و میر به دست‌کم می رسد پس بایستی به تغذیه طیور گوشتی در هفته اول فراوان توجه داشته باشید . 


به کار گیری 

از دان کامل به جای آرد ذرت جوجه ها زمانی که از تخم بیرون میگردند هیدارت کربن زیاد مقداری دارا‌هستند . تغذیه اولیه با او‌لین جیره مطلوب که ذرت به عنوان یک ماده اساسی به کار گیری می شود به سرعت منجر ارتقاء اندازه هیدارت کربن در تن جوجه میشود . 


مصرف 

آب حاوی شکر همانطور که گفتیم طعام در روزهای اولیه برای وصال به پرورش مطلوب حیاتی میباشد . در شرای آب حاوی مواد انرژی زایی مثل شکر باشد کارایی بالایی دارااست . 


در یک آزمایشی بررسی شد که جوجه هایی در یک روزگی آب دربردارنده ۵ درصد شکر مصرف کرده بودند در مقایسه با جوجه ای شاهد ۵۰ گرم وزن بیشتر ، ۵ درصد ضریب تبدیل غذایی بهتر و ۲۵/۰ درصد مرگ و میر کمتری داشتند . 


این سود نشان میدهد که آب محتوی یک ماده انرژی زا سبب ساز بهبود عملکرد جوجه های گوشتی می شود . 


تغذیه 

مرغ گوشتی 

۴- 

سرمایش و گرمایش مکان پرورش مرغ گوشتی حرارت محل بایستی دربین ۳۲ تا ۳۳ باشد و در روز چهارم به ۳۰ برسانید و در هفته دوم به ۲۸ و پس از آن هفته ای ۲ درجه از دما کم نمایید تا سکو در سن ۳۰ روزگی به ۲۲ برسد . برای وصال به این دما میتوان از سیستم گرمایشی و سرمایشی به کار گیری کرد . 


۵- 

نوردهی مطلوب مرغ گوشتی – ۲ شبکه های اجتماعی اول نور و روشنایی را خاموش نکنید تا جوجه بیشتر به سالن و محل دانخوری و آبخوری آشنا شود . 

– نور و روشنایی مناسب: تا ۵ روزگی برای هر متر مربع ۵ وات (معادل ۶۰ لوکس) و بعد از آن تا ۲۰ روزگی ۳ وات (معادل ۳۶ لوکس) و آنگاه تا نقطه پایان عصر ۱ وات (معادل ۱۲ لوکس) باشد . 

– مقدار نور و روشنایی در محل مرغداری بایستی یکسان باشد . 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نماز نگین طبیعت Jermaine اسم ایرانی doxford تکرار روزهاي غريبانه معرفی پروژه های سرمایه گذاری آنلاین مشاهده قبض برق آب تلفن گاز کتابخانه عمومی شهید حسینی طباطبایی شهرستان زهک