۶
نیاز مهم در محل رویش مرغ گوشتی یک عدد از مهم ترین ساختار صنعت مرغ گوشتی رعایت بهداشت و امنیت زیستی می باشد . رعایت کردن بهداشت در مرغداری اولی گام برای جلوگیری از بیماری هاست که حتمی می باشد .
۱-
تنظیم آبخوری برای مرغ های گوشتی آبخوری می بایست دربین دو دانخوری باشد و فضله آنها بایستی ۱ .۵ باشد .
شلنگ های آب را از گونه شفاف تنظیم کنید که بتوان به موقع رسوب زدایی کرد .
آبخوری ها روزی ۳ توشه شستشو و تعویض شود .
حرارت آب دست کم ۲۵ درجه باشد .
بهترین دسته آبخوری ها پساتنک ها میباشند درصورتیکه تهیه آن نقص هست از آبخوری های دیگر استفاده نمائید .
تعداد آب و دان می بایست طوری باشد که مرغ ها در جایی عده نشوند و بطور یکسان بتوانند خوراک بخورند .
برای دوری از کاهش کیفیت آب و خودداری بیماری ها، آبخوری ها را هر ۴ ساعت یکبار تعویض شوند .
۲-
تنظیم دانخوری برای مرغ های گوشتی بگذارید ظرف دان خالی شود و بعد از آن مجددا دانه ریزی فرمائید . زیرا جوجه ها علاقه ای زیادی به دانه های درشت دارند و در صورتیکه پی در پی غذا ریخته شود ته آرد شده غذا را نمی خورند و این امر سبب بروز خلل ها اسکلتی و غیره میگردد . خوبتر میباشد قبل ریختن طعام حدود ۱۵ دقیقه به جوجه ها گرسنگی بخشید .
روزی ۴ توشه به مرغ ها خوراک داده شود . غذای مصرفی روزمره مرغ به حرارت محیط، اندازه تولید، سن، وزن بدن، انرژی طعام و مواد مغذی آن بستگی داراست .
۳-
تغدیه مرغ های گوشتی می توانید از سویا، تخم پنبه، پودر ماهی، ذرت، گندم، برنج، کنجاله کنجد، بادام زمینی و غیره…برای غذای جوجه مرغ ها استفاده فرمائید .
رئیس مطلوب و طرز تغذیه مطلوب مرغ های گوشتی نقش بسیاری در وزن گیری و یکسان بودن گله داراست . که تعداد مرگ و میر به دستکم می رسد پس بایستی به تغذیه طیور گوشتی در هفته اول فراوان توجه داشته باشید .
به کار گیری
از دان کامل به جای آرد ذرت جوجه ها زمانی که از تخم بیرون میگردند هیدارت کربن زیاد مقداری داراهستند . تغذیه اولیه با اولین جیره مطلوب که ذرت به عنوان یک ماده اساسی به کار گیری می شود به سرعت منجر ارتقاء اندازه هیدارت کربن در تن جوجه میشود .
مصرف
آب حاوی شکر همانطور که گفتیم طعام در روزهای اولیه برای وصال به پرورش مطلوب حیاتی میباشد . در شرای آب حاوی مواد انرژی زایی مثل شکر باشد کارایی بالایی دارااست .
در یک آزمایشی بررسی شد که جوجه هایی در یک روزگی آب دربردارنده ۵ درصد شکر مصرف کرده بودند در مقایسه با جوجه ای شاهد ۵۰ گرم وزن بیشتر ، ۵ درصد ضریب تبدیل غذایی بهتر و ۲۵/۰ درصد مرگ و میر کمتری داشتند .
این سود نشان میدهد که آب محتوی یک ماده انرژی زا سبب ساز بهبود عملکرد جوجه های گوشتی می شود .
تغذیه
مرغ گوشتی
۴-
سرمایش و گرمایش مکان پرورش مرغ گوشتی حرارت محل بایستی دربین ۳۲ تا ۳۳ باشد و در روز چهارم به ۳۰ برسانید و در هفته دوم به ۲۸ و پس از آن هفته ای ۲ درجه از دما کم نمایید تا سکو در سن ۳۰ روزگی به ۲۲ برسد . برای وصال به این دما میتوان از سیستم گرمایشی و سرمایشی به کار گیری کرد .
۵-
نوردهی مطلوب مرغ گوشتی – ۲ شبکه های اجتماعی اول نور و روشنایی را خاموش نکنید تا جوجه بیشتر به سالن و محل دانخوری و آبخوری آشنا شود .
– نور و روشنایی مناسب: تا ۵ روزگی برای هر متر مربع ۵ وات (معادل ۶۰ لوکس) و بعد از آن تا ۲۰ روزگی ۳ وات (معادل ۳۶ لوکس) و آنگاه تا نقطه پایان عصر ۱ وات (معادل ۱۲ لوکس) باشد .
– مقدار نور و روشنایی در محل مرغداری بایستی یکسان باشد .
درباره این سایت