۶ 

نیاز مهم در محل رویش مرغ گوشتی یک عدد از مهم ترین ساختار صنعت مرغ گوشتی رعایت بهداشت و امنیت زیستی می باشد . رعایت کردن بهداشت در مرغداری اولی گام برای جلوگیری از بیماری هاست که حتمی می باشد . 


۱- 

تنظیم آبخوری برای مرغ های گوشتی آبخوری می بایست دربین دو دانخوری باشد و فضله آن‌ها بایستی ۱ .۵ باشد . 


شلنگ های آب را از گونه شفاف تنظیم کنید که بتوان به موقع رسوب زدایی کرد . 


آبخوری ها روزی ۳ توشه شستشو و تعویض شود . 


حرارت آب دست کم ۲۵ درجه باشد . 


بهترین دسته آبخوری ها پساتنک ها میباشند در‌صورتی‌که تهیه آن نقص‌ هست از آبخوری های دیگر استفاده نمائید . 


تعداد آب و دان می بایست طوری باشد که مرغ ها در جایی عده نشوند و بطور یکسان بتوانند خوراک بخورند . 

آسیاب میکسر

برای دوری از کاهش کیفیت آب و خودداری بیماری ها، آبخوری ها را هر ۴ ساعت یکبار تعویض شوند . 


۲- 

تنظیم دانخوری برای مرغ های گوشتی بگذارید ظرف دان خالی شود و بعد از آن مجددا دانه ریزی فرمائید . زیرا جوجه ها علاقه ای زیادی به دانه های درشت دارند و در صورتیکه پی در پی غذا ریخته شود ته آرد شده غذا را نمی خورند و این امر سبب بروز خلل ها اسکلتی و غیره میگردد . خوبتر میباشد قبل ریختن طعام حدود ۱۵ دقیقه به جوجه ها گرسنگی بخشید . 


روزی ۴ توشه به مرغ ها خوراک داده شود . غذای مصرفی روزمره مرغ به حرارت محیط، اندازه تولید، سن، وزن بدن، انرژی طعام و مواد مغذی آن بستگی داراست . 


۳- 

تغدیه مرغ های گوشتی می توانید از سویا، تخم پنبه، پودر ماهی، ذرت، گندم، برنج، کنجاله کنجد، بادام زمینی و غیره…برای غذای جوجه مرغ ها استفاده فرمائید . 


رئیس مطلوب و طرز تغذیه مطلوب مرغ های گوشتی نقش بسیاری در وزن گیری و یکسان بودن گله داراست . که تعداد مرگ و میر به دست‌کم می رسد پس بایستی به تغذیه طیور گوشتی در هفته اول فراوان توجه داشته باشید . 


به کار گیری 

از دان کامل به جای آرد ذرت جوجه ها زمانی که از تخم بیرون میگردند هیدارت کربن زیاد مقداری دارا‌هستند . تغذیه اولیه با او‌لین جیره مطلوب که ذرت به عنوان یک ماده اساسی به کار گیری می شود به سرعت منجر ارتقاء اندازه هیدارت کربن در تن جوجه میشود . 


مصرف 

آب حاوی شکر همانطور که گفتیم طعام در روزهای اولیه برای وصال به پرورش مطلوب حیاتی میباشد . در شرای آب حاوی مواد انرژی زایی مثل شکر باشد کارایی بالایی دارااست . 


در یک آزمایشی بررسی شد که جوجه هایی در یک روزگی آب دربردارنده ۵ درصد شکر مصرف کرده بودند در مقایسه با جوجه ای شاهد ۵۰ گرم وزن بیشتر ، ۵ درصد ضریب تبدیل غذایی بهتر و ۲۵/۰ درصد مرگ و میر کمتری داشتند . 


این سود نشان میدهد که آب محتوی یک ماده انرژی زا سبب ساز بهبود عملکرد جوجه های گوشتی می شود . 


تغذیه 

مرغ گوشتی 

۴- 

سرمایش و گرمایش مکان پرورش مرغ گوشتی حرارت محل بایستی دربین ۳۲ تا ۳۳ باشد و در روز چهارم به ۳۰ برسانید و در هفته دوم به ۲۸ و پس از آن هفته ای ۲ درجه از دما کم نمایید تا سکو در سن ۳۰ روزگی به ۲۲ برسد . برای وصال به این دما میتوان از سیستم گرمایشی و سرمایشی به کار گیری کرد . 


۵- 

نوردهی مطلوب مرغ گوشتی – ۲ شبکه های اجتماعی اول نور و روشنایی را خاموش نکنید تا جوجه بیشتر به سالن و محل دانخوری و آبخوری آشنا شود . 

– نور و روشنایی مناسب: تا ۵ روزگی برای هر متر مربع ۵ وات (معادل ۶۰ لوکس) و بعد از آن تا ۲۰ روزگی ۳ وات (معادل ۳۶ لوکس) و آنگاه تا نقطه پایان عصر ۱ وات (معادل ۱۲ لوکس) باشد . 

– مقدار نور و روشنایی در محل مرغداری بایستی یکسان باشد . 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سایه‌ی هیچ دنیای پارکت وارد کننده انواع پارکت و لمینت Greg معرفی کتابهای شعر و نقاشی راشین گوهرشاهی αηgєℓ тαℓк ویستا طرح فناوری سقز بازرگانی صیرفی minamohebbi333